Tennis lidmaatschap

Stap binnen in een wereld van competitie en plezier bij Tennispark De Oude Eik. Onze zeven all-weather banen zijn perfect onderhouden en bieden de ideale omgeving om je vaardigheden te verbeteren en je techniek te verfijnen, terwijl je geniet van de frisse lucht in het prachtige groen.

En tennis bij De Oude Eik gaat verder dan alleen het spel zelf. Sluit je aan bij onze levendige tennisgemeenschap en ontmoet gelijkgestemde spelers die net zo gepassioneerd zijn over de sport als jij!

Als lid van ons park geniet je van exclusieve voordelen! Je kunt altijd tennissen, omdat je voorrang krijgt bij het reserveren van een baan boven gasten en spelers die een losse baan huren. Ook kun je meedoen aan alle leuke toernooien die het park organiseert. We hebben verschillende lidmaatschapsopties, dus er is altijd eentje die perfect bij jou past!

Volledig Jaar lidmaatschap

Het hele jaar door tennissen? Bij Tennispark De Oude Eik in Wassenaar kun je kiezen uit verschillende jaarabonnementen voor jong en oud.

Kies het abonnement dat het beste bij jou past. 

 

Zomer lidmaatschap

Liever alleen in de zomer op de baan? Dat kan! We bieden verschillende zomer abonnementen.

Winter lidmaatschap

Gedurende de hele winterperiode, van 2 oktober tot en met 31 maart (uitgezonderd 1e Kerstdag) biedt ons Winterabonnement jou de mogelijkheid om onbeperkt te tennissen op onze zeven all-weather banen. Met dit abonnement kun je, mits het weer het toelaat, zeven dagen per week tijdens openingstijden tennissen op een van de zeven verlichte buitenbanen.

Tennissen in de winter

Baanhuur & introducées

Ben je geen lid van De Oude Eik maar wil je toch graag een keer tennissen? Geen probleem! Je kunt bij ons een losse tennisbaan huren.

Voor onze leden die graag iemand willen meenemen die geen lid is, is er de mogelijkheid om iemand te introduceren. Om een keer het spel tennis te proberen, iemand die bij je op bezoek is, geen probleem. We leggen je graag de mogelijkheden over baanhuur en introduceren van spelers uit op de volgende pagina