Zomer tenniskamp

Beleef een midweek vol plezier en tennisavonturen bij het zomer tenniskamp van tennispark De Oude Eik!

Speciaal georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, bieden wij een onvergetelijke ervaring van vijf dagen vol sport, spel en vriendschap!

Zomer tenniskamp 2024

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli organiseren we het tenniskamp voor kids van 6-12 jaar. Bereid je voor op 5 dagen lang sport, spel en plezier! 

Ook als je kind geen lid is van De Oude Eik kan hij of zij deelnemen aan het zomer tenniskamp.

Ons ervaren team zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen hun vaardigheden kunnen verbeteren, nieuwe vrienden kunnen maken en onvergetelijke herinneringen kunnen creëren. Bovendien voorzien wij alle benodigde materialen, zodat de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het ontdekken en genieten van de magie van het tennis!

Het programma

In 2024 wordt het tenniskamp georganiseerd van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli
De dag start om 08.45 en eindigt om 17.00 uur.

Gedurende het zomer tenniskamp genieten de kinderen elke dag van maar liefst drie uur tennisplezier onder begeleiding van professionele instructeurs. Maar dat is nog niet alles! 

Buiten de tennisbaan maken we ook uitstapjes naar spannende bestemmingen zoals pretparken, waterparadijzen en andere leuke activiteiten. En maak je geen zorgen over eten en drinken – alles is inbegrepen, inclusief lunch, tussendoortjes en verfrissende drankjes.

Schrijf je kind vandaag nog in voor het zomer tenniskamp bij Tennispark De Oude Eik en geef ze de kans om te stralen op en naast de tennisbaan!

Inbegrepen in deelname van het zomer tenniskamp zijn:

  • Alle benodigde materialen
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Dagelijks lunch, tussendoortjes en verfrissende drankjes
  • Een cool zomer tenniskamp T-shirt
  • Superleuke extra activiteiten
15 t/m 19 juli

kosten:

€ 330,-

per kind voor 5 dagen plezier!