Toernooien

Ontdek de opwinding van onze jaarlijkse tennis toernooien en andere eendaagse evenementen, speciaal georganiseerd voor onze leden.

Hier geven we je een voorproefje van de verschillende evenementen die we op onze club organiseren. Voor de meeste van deze evenementen kun je je inschrijven, en vele zijn zelfs gratis of vragen slechts een kleine vergoeding. Meer details over deze dagen vind je hieronder en in onze handige app.

De familiedag

Zondag 8 september

Het hoogtepunt van het jaar staat voor de deur!

Op deze zondag spelen we van 9.30 uur tot 17.30 uur, brengen we spanning en plezier met tennis- en padelwedstrijden, waarbij oudere (opa/oma/papa/mama/oom/tante) en jongere spelers samen strijden.

Ook familieleden die geen lid zijn, zijn welkom! Uiterlijk 25 augustus laten we je weten welk dagdeel jouw familie is ingedeeld – een verrassing om naar uit te kijken! Je kunt het dagdeel niet kiezen, maar we zorgen ervoor dat het een dag vol plezier wordt voor alle deelnemers.

Kosten zijn €5,- pp.

Inschrijven opent binnenkort

Breng Eens Iemand Anders Mee Toernooi

Zaterdag 29 juni – van 12:00 tot 17:00 uur

Voor wie: Onze leden van 14+

Een gezellig onderling toernooidag waarbij je iemand mag meenemen van buiten het tennispark, iemand die geen lid bij De Oude Eik is. Maar natuurlijk mag je ook met een andere Eiker spelen. We spelen in vaste dubbels, tennis en  padel. 

Kosten: € 5,- p.p. – bij aanvang af te rekenen aan de bar 

Clubkampioenschappen

Vrijdagavond 30 augustus t/m zondag 1 september

Dit is dé kans voor onze leden om hun vaardigheden te laten zien, hun competitieve geest te tonen en de titel van clubkampioen te veroveren.

Met verschillende categorieën, waaronder enkel, dubbel en gemengd dubbel, is er voor iedereen iets te beleven. Geniet van de spanning op de baan terwijl je strijdt om de felbegeerde titel!

Schrijf je in en maak je klaar om te schitteren op de baan en je plaats in de geschiedenis van onze club te verzekeren!