Tennis activiteiten

Op tennispark De Oude Eik organiseren we gedurende het hele jaar allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. 

Naast de mogelijkheid om vrij te spelen, organiseren we elke week diverse tennisactiviteiten waarbij je de uitdaging aangaat in opwindende wedstrijden.

Ontdek wat we te bieden hebben en schrijf direct in om deel te nemen.

Lesgeefdag 2024

Op 16 juni 2024 is de lesgeefdag voor alle leden die tennisles hebben. Een tennisclinic van 3 uur, waarbij de aangeleerde vaardigheden met elkaar worden geoefend. 

Tijdens de lesgeefdag zullen de kinderen spelen van 09.30-12.00 uur en de volwassenen of oudere jeugd speelt van 12.30-15.00. Eventueel wordt er bij grote belangstelling zoals de afgelopen jaren een derde sessie aan toegevoegd van 15.30-17.00 uur.

KNLTB Competities

Vorm een team en vertegenwoordig De Oude Eik tijdens de uitdagende competities! Met verschillende opties en speelmomenten is er altijd een competitie die bij jou past. Klaar om je tennisvaardigheden op de proef te stellen en je team naar de overwinning te leiden? 

KNLTB tennis
Racket trekken Wassenaar

Racket trekken​

Een gezellige en sportieve ochtend op De Oude Eik. Elke maandag- en woensdagochtend tussen 9:00 en 10:30 uur. Zonder verplichtingen kan je meedoen aan één of meerdere rondes.

Het is dé gelegenheid om nieuwe tennisvrienden te maken. Kom gezellig langs en doe mee!

Ladder competitie

Of je nu een ervaren speler bent of net begint: Met de ClubLadder speel je vriendschappelijke wedstrijdjes op de club, tegen spelers met hetzelfde niveau als jij!
Kies voor enkel en/of dubbel, selecteer je niveau en welke dagen je graag speelt. 

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het verleggen van je grenzen op de tennisbaan!

Dinsdag-/Vrijdagavond competitie

Iedere dinsdag- en vrijdagavond organiseren we de mix competitie. Je kunt hieraan deelnemen op de avonden dat het je uitkomt, opgeven kan direct via de website of in de app. 

Op dinsdag speel je 1 wedstrijd van 1 uur (tussen 19:00 en 21:00 uur). Op vrijdagavond delen we je in voor 2 wedstrijden van 45 minuten (tussen 20:00 en 22:00 uur). 

Wil je een meedoen aan deze interne competitie? Geef je dan op via het reserveringsysteem en je wordt door ons ingedeeld