Tennis

Tennispark De Oude Eik in Wassenaar is gelegen op een idyllische en rustige plek verscholen in het groen. 

Met onze prachtige buitenbanen, moderne faciliteiten en een gepassioneerde gemeenschap van spelers zijn we een sportieve en gezellig tennispark voor jong en oud.

Of je nu komt voor een ontspannen potje tennis met vrienden of om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met behulp van onze professionele instructeurs, bij De Oude Eik vind je alles wat je nodig hebt. Kom langs en ontdek zelf waarom tennissen bij ons zo bijzonder is!

Lidmaatschap

Als lid van onze club geniet je van exclusieve voordelen, zoals onbeperkte toegang tot onze hoogwaardige all weather banen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, ons lidmaatschap biedt de perfecte gelegenheid om je passie voor tennis te ontwikkelen en te delen met gelijkgestemde spelers.

We bieden verschillende lidmaatschappen aan dus er is er altijd wel een die past bij jouw wensen!

Tennisles

Wil je je spel naar een hoger niveau tillen? Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden met persoonlijke lessen die zijn afgestemd op jouw vaardigheden en doelen.

Met hun deskundige tips en technieken ben je binnen de kortste keren een tenniskampioen!

Het is bij De Oude Eik mogelijk om op elk niveau tennisles te nemen, privéles of in groepen van 2 tot 10 personen. Bekijk alle mogelijkheden en schrijf je vandaag nog in.

Baanhuur & introducées

Als je gewoon zin hebt om een potje te spelen, kun je altijd een baan huren voor een ontspannen wedstrijd met vrienden of familie.

Met onze verlichte banen kun je zelfs ’s avonds spelen, waardoor de pret nooit hoeft te eindigen.

Ook als je geen lid bent van De Oude Eik is het mogelijk om bij De Oude Eik te tennissen. Alle informatie over baanhuur en introduceren van niet-leden vind je hier.

Activiteiten

We organiseren het gehele jaar door veel activiteiten. Je kunt deelnemen aan een scala aan spannende activiteiten, zoals onderlinge toernooien, clubkampioenschappen en sociale evenementen.

Hier bouw je niet alleen aan je vaardigheden, maar ook aan vriendschappen die een leven lang meegaan.