Parkinformatie

Op tennis- en padelpark De Oude Eik zijn we trots dat we de nummer 4 populairste tennisclub van Nederland zijn met de beste reviews.

Met hoogwaardige tennis- en padelbanen, moderne faciliteiten en een levendige community, bieden wij de ideale omgeving voor jouw sportieve avonturen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, ons tennispark biedt uitstekende faciliteiten voor tennis- en padelliefhebbers van alle niveaus.

Welkom bij De Oude Eik, waar passie en plezier samenkomen!

Banen en faciliteiten

Op onze zeven verlichte all weather tennisbanen en twee verlichte professionele padelbanen kan je in alle seizoenen terecht om vrij te spelen, les te nemen of aan wedstrijden mee te doen!

Ons tennispark biedt daarnaast uitstekende faciliteiten voor tennisliefhebbers van alle niveaus.

Geschiedenis

Tennispark De Oude Eik, gelegen in het prachtige Wassenaar, heeft een rijke geschiedenis. Het park, te midden van groene weelderigheid, trekt al generaties lang tennisliefhebbers aan. 

Het park groeide uit tot veel meer dan alleen een recreatief tenniscentrum. Het werd een broedplaats voor getalenteerde spelers actief in zowel regionale als nationale competities. Hier werden niet alleen tennisvaardigheden ontwikkeld, maar ook hechte vriendschappen gesmeed. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan.

Shop

In de voormalige verkeerstoren huist de tennisshop van Tennispark De Oude Eik – dé ultieme bestemming voor alle liefhebbers van tennis en padel!

Ontdek een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tennis- en padeluitrusting, van rackets en schoenen tot kleding en accessoires. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting die past bij jouw speelstijl en behoeften.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen, of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologische snufjes of gewoon een betrouwbare basisuitrusting wilt aanschaffen. En met ons ruime aanbod aan merken en stijlen, is er voor elk wat wils.

Maak je klaar om te schitteren op de baan met de beste uitrusting van Tennispark De Oude Eik. Kom langs en laat je inspireren door onze passie voor tennis en padel!