Padel activiteiten

Met het steeds populairder worden van padel worden er ook meer activiteiten georganiseerd. Interne activiteiten, vrij om aan deel te nemen. En de officiële KNLTB padel competities, waaraan je kunt deelnemen via De Oude Eik. 

KNLTB Padelcompetities

Met een team van (minimaal) 4 deelnemers meedoen aan de officiële competities, dat kan bij De Oude Eik. Heb jij een eigen team, of wil je meedoen in een team, via onze vereniging is het mogelijk om deel te nemen aan de padel competities in voorjaar, zomer en najaar. 

Padel ladder

Op dit moment wordt de padel ladder niet aangeboden. We zijn aan het kijken om dit weer aan te bieden voor onze padelspelers. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we jullie informeren. 

Wil jij graag meedoen aan de padel ladder? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier en laat ons weten dat jij graag wilt meedoen. 

De zaterdagmiddag padelwedstrijden

Kom en doe mee met onze spannende zaterdagmiddagwedstrijden! Voor iedereen van 16 jaar en ouder die graag wil leren hoe het spelletje padel werkt, bieden wij een fantastische kans. Onder begeleiding van een ervaren coach ontvang je tactische aanwijzingen tijdens deze 1,5 uur durende sessie, alles voor slechts €17,50. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de leraar en de baanhuur.

Wekelijks kun je je inschrijven voor deze activiteit, of het nu via onze handige app is of gewoon via WhatsApp – de keuze is aan jou. Tijdens deze 1,5 uur durende sessie, die plaatsvindt tussen 13:00 en 18:00 uur, staat gezelligheid voorop. Naast het leren van het spel, krijg je ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en afspraken te maken om buiten de baan samen te spelen.

Mis deze geweldige kans niet om je vaardigheden te verbeteren, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Schrijf je nu in en maak je zaterdagmiddagen nog leuker met onze padelwedstrijden!