Padel

Ontdek de opwindende wereld van padel bij padelpark De Oude Eik! Speel met jouw vrienden op de padelbaan in Wassenaar, leer padellen van onze padel trainer, of doe mee aan officiële competities. 

Of je nu een ervaren speler bent of net begint, padel bij De Oude Eik is voor iedereen toegankelijk. Met onze vriendelijke en professionele instructeurs kun je je vaardigheden verbeteren en nieuwe technieken leren, terwijl je geniet van een gezellige sfeer en leuke wedstrijden.

Bovendien zijn onze padelbanen het hele jaar door beschikbaar. Met verlichting kun je zelfs ’s avonds spelen.

Padelbaan huren in Wassenaar

Als je gewoon zin hebt om een potje padel te spelen, kun je altijd een padelbaan huren voor een ontspannen wedstrijd met vrienden of familie.

Met onze verlichte padelbanen kun je ook ’s avonds spelen, waardoor de pret nooit hoeft te eindigen.

Padel racket
Padel activities

Lidmaatschap

Als lid van onze club geniet je van exclusieve voordelen, zoals onbeperkte toegang tot onze hoogwaardige padelbanen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, ons lidmaatschap biedt de perfecte gelegenheid om je passie voor padel te ontwikkelen en te delen met gelijkgestemde spelers. En doe mee aan de KNLTB Padel competities met een eigen team. 

Padel lessen

Wil je je spel naar een hoger niveau tillen? Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden met persoonlijke lessen die zijn afgestemd op jouw vaardigheden en doelen. Met hun deskundige tips en technieken ben je binnen de kortste keren een padelkampioen!

Het is bij De Oude Eik mogelijk om op elk niveau padel les te nemen, privéles of in groepen van 4 personen. Bekijk alle mogelijkheden en schrijf je vandaag nog in!

Padel racket
Padel activities

Activiteiten

We organiseren het gehele jaar door veel activiteiten. Je kunt deelnemen aan een scala aan spannende activiteiten, zoals onderlinge toernooien, clubkampioenschappen en sociale evenementen.

Hier bouw je niet alleen aan je vaardigheden, maar ook aan vriendschappen die een leven lang meegaan.